Nevezési információk

A nevezési díjat átutalással kell teljesítened, az ehhez szükséges adatokat megkapod a sikeres regisztrációt igazoló email-ben. Kérjük, hogy a regisztrációt követő 72 órán belül teljesítsd az átutalást. Ha a befizető nem azonos a versenyzővel, kérjük a közlemény rovatban minden esetben feltüntetni a nevező(k) nevét, születési dátumát (év, hónap, nap).

Ha valami okból nem tudsz átutalással fizetni, készpénzben is befizetheted az összeget bármely bankfiókban. Ez esetben a Bank 425 Ft-os kezelési költséget számol fel, ezért a választott táv nevezési összegéhez adj hozzá +425 Ft-ot!

A nevezési díjat a következő számlára kérjük átutalni

MKB 10300002-10613936-49020020 Dining Universal Backer Kft.

( A megjegyzés rovatban kérjük, tüntessétek fel a nevező személy(ek) nevé(ei)t, valamint a születési időt, lakhelyet (csak településnév)!)

A befizetések feldolgozása manuálisan történik. Az átutalás beérkezését követően két munkanapon belül a nevezési felületen frissítjük a jelentkezés állapotát, de legkésőbb az adott hét vasárnap estig. Nevezésed akkor válik érvényessé, ha a regisztrációs listán a neved mellett megjelent a zöld pipa.

Figyelem! Azokat a regisztrációkat töröljük, amelyek 72 órán belül nem kerülnek kifizetésre.

A nevezési díj tartalma:

⦁ Versenyen való részvétel
⦁ Rajtszám
⦁ Chip-es időmérés
⦁ Egyedi befutóérem
⦁ Közös bemelegítés
⦁ Távok 1-3 helyezettjeinek díjazása, külön a hölgyek és férfiak
⦁ Letölthető oklevél
⦁ Korlátlan fogyasztás a frissítő pontokon (víz, izotóniás ital, szőlőcukor, banán)
⦁ Egészségügyi biztosítás
⦁ Útvonal biztosítása személyzettel és irányjelző táblákkal
⦁ Biotech USA csomag,
⦁ Itiner.
⦁ Csomagmegőrzés, zuhanyzási lehetőség és meleg étel a célban.
⦁ Nyárvégi, buli, jó hangulat…
Lemondásra nincs lehetőség, pénzt nem áll módunkban visszautalni, de a nevezés átruházható!

Átnevezés másik távra írásban előzetesen a mustangtrailinfo@gmail.com email címen, vagy a helyszínen lehetséges. Hosszabb távra jelentkezés esetén a nevezési díj különbözetét ki kell fizetni átutalással legkésőbb szeptember 23-ig (beérkezési határidő), vagy a helyszínen készpénzben. Rövidebb távra váltás esetén nincs lehetőségünk a különbözet visszafizetésére, kérjük megértéseteket!

A nevezési díj befizetése egyben a Hivatalos versenyzési feltételek és általános szabályokban foglaltak elfogadását is jelenti!
Egyelőre 300 fő nevezését tudjuk elfogadni. Kiemelkedő érdeklődés esetén természetesen mindent megteszünk a létszámkeret bővítése érdekében, de egyelőre csak az első 300 fő indulása garantálható!