csicsergo triko és logo

Csicsergő – A zöldek ura

Közösségi futás a Bátor táborért

Versenykiírás

A Red Hot Run Grouppal karöltve Hatvanban is Jótékonysági Futamot szervezünk a Madarak és fák napja alkalmával a Bátor Tábor javára, és a befolyt adományokból a 2019-es táboraikat támogatjuk.

A Bátor Tábor küldetése:
“Életeket változtatunk. Súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak nyújtunk sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket az élethez, a gyógyuláshoz. Mindezt ingyen. Hisszük, hogy a felhők fölött mindig süt a nap.

Táborunk nem klasszikus értelemben vett tábor. Különleges élményekkel mozdítjuk ki a gyerekeket a komfortzónájukból, hogy félelmeik legyőzésével felismerjék: képesek szembeszállni nemcsak a kalandok során rájuk váró feladatokkal, de a betegségükkel is. Mosolyt csempészünk az arcokra, erőt adunk a küzdelemhez.” idézet az oldalukról.


És a Madarak és Fák napjáról dióhéjban, miért is szeretnénk kivonulni a szabad Ég alá veletek: A madarak és fák napjának célja, hogy különböző megemlékezésekkel, rendezvényekkel a társadalom, különösen az ifjúság természetvédelem iránti elkötelezettségét kialakítsa, elmélyítse. Időpontja a hatályos természetvédelmi törvény szerint minden év május 10-e. A hagyomány immáron több mint százéves. (idézet a Wikipédiáról)


Rendezvény kiírás:

  • 15:00 Rajtcsomag osztás
  • 17:00 Gyerekfutam 1,4 km dombfutás vagy tófordító, az adott időszak terepviszonyainak megfelelően később kerül pontosításra.
  • 17:50 Bemelegítés
  • 18:00 Rajtolnak a fő futamok 6,33 km és 14,24 (http://www.gmap-pedometer.com/?r=7344926)

Nem időre megy, nincs díjazás, ez a Jótékonyságról, természetben futásról szól. A frissítés batyus jellegű, és önellátó, ha szeretnél futótársaidnak a frissítőpontra felajánlani valamit, érkezz időben, hogy legyen időnk kivinni!
Szeretnénk egy olyan futamot rendezni péntek délután-este a Sóderos tó – Tóparti büfétől indulva, ami megmozgatja az Embereket, Családokat és kifutnak a természetbe velünk. A terep változatos, lesz benne minimális aszfaltozott rész, de főleg földutakon, a Bátor tábor melletti kiserdőben és a Sóderos tó mellett fogunk elfutni. Az útvonal változtatás jogát fenntartjuk!


A nevezés többféleképp lehetséges:

Nevezés éremmel, pólóval 5000 Ft
Nevezés csak éremmel 3000 Ft
Nevezés hozzájárulási díjjal (érem/póló nélkül) 1000 Ft

Nevezni az esemény facebook oldalán lehet, az ”ott leszek” gombra kattintással, a nevezési/hozzájárulási díjjat kérjük egyesületünk bankszámlaszámára elutalni 2019. március 18-ig, neved feltűntetésével!

Mustang Trail Team SE
10300002-10598986-49020018 (MKB Bank Zrt)

Posted in Uncategorized.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük