Verseny

Mustang Trail terepfutó verseny

A versenyről

Ha mindig nézed a terepfutók csodás képeit, és szívesen kimerészkednél te is a természetbe futni, de eddig nem merted, akkor itt az alkalom. A terepfutás változatos, izgalmas, lelkileg feltölt, és sokan mondják, hogy ez a futás legszebb műfaja.

A Mustang Trail egyszerre biztosít számodra kényelmet, biztonságot és belekóstolhatsz, milyen érzés járatlan utakon, vad tájon futni. Enyhe emelkedőkön és változatos terepviszonyokon teheted próbára magad. Garantáltan jó élményekben és fantasztikus lelki utazásban lehet részed, ha engeded, hogy tested megszállja a vad mustang lovak szelleme és együtt szárnyaljatok szabadon. Ne azzal törődj, hogy mennyi idő alatt teljesítetted a távot, és hányszor álltál meg, hanem koncentrálj a helyre és élvezd ki ezt a csodás időtöltést, de természetesen az időmérésről gondoskodunk, hogy később kielemezhesd mire voltál képes.

 

Verseny információk

MUSTANG TRAIL TEREPFUTÓ VERSENY

A verseny időpontja:

 • 2018. 09. 30. (vasárnap) 10:00

A verseny helyszíne:

 • Vad Ló Ranch Nagygombos

Helyszín

3000 Hatvan-Nagygombos Hrsz.10750

Megközelítés: M3-as autópálya, 21-es számú főút Nagygombos elágazótól a pályáig kitáblázva.

http://www.magyarszallastudakozo.hu/?id=3838&reszletek=Vad+Lo+Ranch+Lovas+szallashely+Hatvan+Nagygombos

Távok

 • 18,8 km
 • 8 km

Szintemelkedés

Minden távon maximum 50 méter.

Nevezési határidő

2018. szeptember 23. A regisztráció akkor lép életbe, amennyiben az kifizetésre kerül. Helyszíni nevezésre korlátozott létszámban lesz lehetőség!

További információ a nevezéssel kapcsolatban ITT.

Kattints a regisztráció gombra. Adataid megadásával regisztrálsz, ami után neved megjelenik a regisztrált versenyzők között. A sikeres regisztrációról ellenőrző emailt kapsz.

A nevezési díjat átutalással kell teljesítened, az ehhez szükséges adatokat megkapod a sikeres regisztrációt igazoló emailben. Kérjük, hogy a regisztrációt követő 72 órán belül teljesítsd az átutalást. Ha a befizető nem azonos a versenyzővel, kérjük a közlemény rovatban minden esetben feltüntetni a nevező(k) nevét, születési dátumát (év, hónap, nap).

Ha valami okból nem tudsz átutalással fizetni, készpénzben is befizetheted az összeget bármely bankfiókban. Ez esetben a Bank 425 Ft-os kezelési költséget számol fel, ezért a választott táv nevezési összegéhez adj hozzá +425 Ft-ot!

A befizetések feldolgozása manuálisan történik. Az átutalás beérkezését követően két munkanapon belül a nevezési felületen frissítjük a jelentkezés állapotát, de legkésőbb az adott hét vasárnap estig. Nevezésed akkor válik érvényessé, ha a regisztrációs listán a neved mellett megjelent a zöld pipa.

 

Figyelem! Azokat a regisztrációkat töröljük, amelyek 72 órán belül nem kerülnek kifizetésre.

 

A nevezési díj tartalma:

 • Versenyen való részvétel
 • Chip-es időmérés
 • Egyedi befutóérem
 • Közös bemelegítés
 • Távok 1-3 helyezettjeinek díjazása, külön a hölgyek és férfiak
 • Letölthető oklevél
 • Korlátlan fogyasztás a frissítő pontokon (víz, izotóniás ital, szőlőcukor, banán)
 • Egészségügyi biztosítás
 • Útvonal biztosítása személyzettel és irányjelző táblákkal
 • Egész napos műsorvezetés Őszi Attila közreműködésével
 • Nyárvégi, buli, jó hangulat…

Lemondásra nincs lehetőség, pénzt nem áll módunkban visszautalni, de a nevezés átruházható!

Átnevezés másik távra írásban előzetesen a mustangtrailinfo@gmail.com email címen, vagy a helyszínen lehetséges. Hosszabb távra jelentkezés esetén a nevezési díj különbözetét ki kell fizetni átutalással legkésőbb szeptember 23-ig (beérkezési határidő), vagy a helyszínen készpénzben. Rövidebb távra váltás esetén nincs lehetőségünk a különbözet visszafizetésére, kérjük megértéseteket!

A nevezési díj befizetése egyben a Hivatalos versenyzési feltételek és általános szabályokban foglaltak elfogadását is jelenti!

Számlával kapcsolatos tudnivalók

A befizetett díjakról e-számlát küldünk, mely egyben a nevezés elfogadását is jelenti. Az e-számla küldése a nevezést követő 5 munkanapon belül történik. A nevezési díjnak legkésőbb 2018. 09. 22-ig be kell érkeznie! Számlát csakis a befizető nevére tudunk kiállítani. Amennyiben több nevezőnek egy a befizetője, minden esetben a befizető nevére készül el a számla.

Egyelőre 300 fő nevezését tudjuk elfogadni. Kiemelkedő érdeklődés esetén természetesen mindent megteszünk a létszámkeret bővítése érdekében, de egyelőre csak az első 300 fő indulása garantálható.

Rajtcsomag tartalma:

 • időmérő chip
 • Rajtszám (4db biztosító tűvel)
Posted in Verseny and tagged .